11/06/2010 - ISOC Belgium 5-punten programma met enthousiasme onthaalt.

Begin juni stuurden wij ons 5-punten programma naar diverse politieke partijen en kandidaten. Vrij snel kregen we de eerste reacties binnen en die waren op z'n minst positief te noemen. Meer nog, zelfs enthousiast te noemen.Van zowel de grote partijen als van de kleinere partijen kregen we bemoedigende antwoorden. Zo mogen wij vermelden dat kandidaten van CD&V, Groen, Open VLD en S.P.a. zich akkoord verklaarden met ons programma, tevens kunnen wij hier aan toevoegen dat de studiediensten van deze partijen onze tekst verder gaan analyseren. Wij ontvingen reacties van onder meer Herman De Croo, Guide Depadt, Greet van Gool, Roel Deseyn, Philip Decoene, Jan Bertels ...

Benevens de politieke kanalen kregen wij eveneens de vraag van andere organisaties om ons programma te onderschrijven wat ons in de nabije weken zal toelaten om een diepgaande bespreking naar regeringsvorming te organiseren. Uiteraard zullen wij de media hierbij uitnodigen.

Met de komende ICANN meetings in Brussel voor ogen hebben wij ook nog een paar andere taken te volbrengen. Onze aandacht gaat vooral uit naar de nieuwe versie van de Draft Application Guidebook (DAG) versie 4 voor de nieuwe GTLDs.


terug

Internet Society (ISOC) Belgium vzw-asbl - Tel:+32  9 329 39 16 -  RPR : 0875.696.796